torstai 14. kesäkuuta 2012

Vielä 16 päivää tavoitteeseen

Tein puolen vuoden lupauksen 1. tammikuuta. Päätin kokeilla kestävyyttäni ja olla syömättä karkkia 30. kesäkuuta asti. Vielä 16 päivää tavoitteeseen.
Vaikeaa on ollut. Sitä eivät ymmärrä ne, joille karkit ei ole se juttu. Minulle ovat. Tykkään syödä irtokarkkeja ja vähän muitakin makeisia. 
Välillä meni monta päivääkin, etten ajatellutkaan salmiakkia, suklaata, englanninlakritsaa ja muita. Viime aikoina, viime viikkoina oikeastaan, olen alkanut laskea päiviä siihen, kun tavoitteeni on täynnä.
Periksi en aio antaa. 
Puolen vuoden lupauksen täyttämistä on auttanut se, etten alunperinkään kieltänyt itseltäni kaikkea hyvää. Kun kohdalle sattuu, minulla on lupa syödä vaikkapa pulla, pala täytekakkua tai jäätelöä.


5 keinoa olla syömättä karkkia


  1. Älä kerro karkkilakostasi suureen ääneen, ainakaan kaikille. Muuten saat koko ajan kuulla  huomauttelua ja nälvimistä. 
  2. Älä ota ensimmäistäkään karkkia, niin himo menee ohi.
  3. Älä odota laihtuvasi karkkilakon ansiosta. Jos jatkat iltasyömistä etkä välitä kuntoilla, painosi ei luultavasti lähde putoamaan.
  4. Varaa naposteltavaksi esimerkiksi pähkinöitä, manteleita ja rusinoita. Niissä on paljon kaloreita, mutta so what.
  5. Nauti siitä tunteesta, jonka saavutat joka kerran, kun pystyt ohittamaan karkkihyllyt sortumatta mielitekoihin.

5 kommenttia:

  1. Hienosti kirjoitettu, pidän tyylistäsi! Jatka kirjoittamista, sisälläsi asuu selvästi kynäniekka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina. Seuraavaksi ajattelin kirjoittaa sokkotreffeistä, ellei joku ehdota jotain innoittavampaa noin niinku perjantai-illan kunniaksi. Vielä ehdit ehdottaa jotain muuta, koska kirjoitan vasta työpäivän jälkeen, virkeänä..

      Poista
  2. Lainaus tekstistäsi "Varaa naposteltavaksi esimerkiksi pähkinöitä, manteleita ja rusinoita. Niissä on paljon kaloreita, mutta so what.", oli ihan mahtava!!
    Blogisi linkitetty blogini mielenkiintoisten lukemieni blogien listalle. =)

    VastaaPoista
  3. Kiitti, Mari. Mä kans linkitän sun blogin mulle, kunhan opin senkin. Ylipäätään olisi kiva saada vinkkejä hyvistä blogeista. Blogilistallakin on lähes 50 000 blogia. Hirvee homma etsiä hyviä ja kiinnostavia, käyttäisi hakusanoja siis niitä avainsanoja apuna.

    VastaaPoista
  4. piti kirjoittaa:
    vaikka käyttäisi hakusanoja..

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen, kun kommentillasi osallistut keskusteluun Levon hetkissä.