perjantai 15. kesäkuuta 2012

Sokkotreffeille vielä ennen juhannusta?

Suomi on sokkotreffien luvattu maa. Missään muualla ei roikuta netin treffipalstoilla niin paljon kuin armaassa kotimaassamme. Harva sieltä pitkäaikaista kirjeenvaihtotoveria on hankkimassa: moni ehdottaa jo ekassa viestissään sokkotreffejä.
Hassua, ettei niistä koskaan puhuta ääneen. Milloin viimeksi joku fb-kaverisi vaikka on kertonut käyneensä sokkotreffeillä?
Ei sellaisesta puhuta.
Yleensä kaipuu parisuhteiluun syttyy pari kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Nyt ollaan jo niin pitkällä kesässä, että sesonki on ohi. Pahimmassa hädässä joutuu turvautumaan jämiin. Tai juhannustansseihin.

TOP5 Vältä näitä puheenaiheita, kun olet sokkotreffeillä
  1. Liikakilot. Auta armias, jos toinen edes sivulauseen rivien välistä vihjaa, että olet liian paksu.
  2. Ex-poikaystävät ja ex-miesystävät. Ei tod.! Tarkoitus ei kai ole madaltaa kenenkään itsetuntoa, saati rehvastella.
  3. Ex-tyttöystävät ja ex-naisystävät. No, tää on tätä bi-aikaa.. Mut siis oikeesti, kuka jaksaa olla olkapää, kun on rohkaistunut lähtemään sokkotreffeille? Kyllä siinä muut kehonosat on jotenkin tärkeemmässä roolissa.
  4. Mitä teit viime viikonloppuna? Ei sellaista kysytä. Toinenhan on saattanut olla ties monettako kertaa sokkotreffeillä, turhaan.
  5. Mitä teet ensi viikonloppuna? Tähän kysymykseen sortuva paljastaa oman epätoivoisuutensa. Ei pidä olla tyrkky.
Oletko sinä ollut sokkotreffeillä? Miten meni?





1 kommentti:

  1. Yksi pahimmista mokista on myös alkaa lukemaan lehteä: ystävättäreni oli sokkotreffeillä miehen kanssa joka ihaili ex-tyttöystäväänsä ja kun ystävättäreni antoi hänelle Iltalehden, tämä alkoi lukemaan sitä!

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen, kun kommentillasi osallistut keskusteluun Levon hetkissä.